Rämäkkä holidays

Rämäkkä Holidays tarjoaa majoitusta mökeissä sekä huoneistoissa, kesällä ravintolapalvelut, kotieläinpihan ja caravan-alueen. Rämäkän ravintola sijaitsee Rämäkkävuoren rinteessä ja terassilta avautuu mahtava näköala Hankavedelle. Näköala on jo itsessään loistava syy tulla tutustumaan ravintolan tarjontaan. Tarina kertoo vuoren rinteessä piilevästä suuresta luolasta sekä romahtaneesta kalliorinteestä, joka oli sortunut 1700-luvulla. Sellaisella rämäkällä se oli vyörynyt alas, että  kyläläiset jo luulivat maailmanlopun tulleen. Vaan siitäpä paikalle jäi ytimekäs nimi.

Kesällä Rämäkän rannasta voi tilata venetaksin, vuokrata sup-laudan tai vesijetin. Rantasauna on majoittujien käytössä ilman lisämaksua. Kyllä näissä maisemissa passaa nautiskella suomalaisesta kesäyöstä!

Tsekkaa Rämäkän mökki- ja huoneistotarjonta täältä: https://www.booking.com/hotel/fi/ramakka-holidays.fi.html ja https://www.airbnb.fi/rooms/11576308?s=DzVCMSJ0

Lue lisää Rämäkän palveluista: www.ramakka.com.

Yhteystiedot: Osoite: Rämäkkätie 50, 77700 Rautalampi, puh. 010-5014646, sposti: ramakka@kuikkatrans.fi