Puroniemen leirikeskus

Puroniemen leirikeskuksen omistaa Puroniemen ystävät ry. Leirikeskus sijaitsee keskellä Suomea upeassa rantamaisemassa pienehkön Korpijärven rannalla Rautalammilla. Kirkonkylän keskustaan on matkaa vain kahdeksan kilometriä. Kumpuilevasta mäntykankaisesta, osittain lehtomaisesta maastosta, avautuu kaunis järvinäkymä. Rantaviivaa on puoli kilometriä. Loivasti syvenevä ranta on ihanteellinen myös lapsille.

Vuokraamme mielellämme Puroniemen leirikeskusta pääsääntöisesti toukuusta marraskuuhun myös yksityisille ja yhteisöille eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
Puroniemi kokonaisuutena tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet aitoon, ekologiseen leirielämään. Viiden hehtaarin alueella voi olla rauhassa ”oman porukan” kanssa.

Ihanaan luontoympäristöön sopivat myös perhejuhlat, sukukokoukset ja muut tapaamiset. Salissa riittää tilaa. Tilavassa laitoskeittiössä on helppo kokkailla ja isossa kylmiössä säilyttää ruokia. Kesäaikaan voi suurikin ryhmä majoittua edullisesti. Autamme löytämään ratkaisuja järjestelyihin liittyviin asioihin, tietoja tapahtumista ja lähiseudun mieluisista aktiviteeteista ja tutustumiskohteista.

Kokoontumis-, juhla- ja majoitustilat
Päärakennus: salissa on tilaa 60 – 80 henkilölle; sen vieressä on tarjoiluhuone joka on tarvittaessa muunneltavissa 10 hengen kokoontumistilaksi laitoskeittiössä oleva tilava kylmiö ja kuusijohteinen kiertoilmauuni takaavat tehokkaan tarjoilun.

Majoitustilat: päärakennuksessa majoitushuoneita on 7 ja niistä 6 huoneeseen on käynti ulkokautta; sängyt ovat enimmäkseen kerrossänkyjä. Päärakennuksen alakerrassa on sisäsauna, pesu- ja pukuhuone sekä 2 wc:tä. Kahdessa kesämajassa on 3 yhteismajoitustilaa, joissa on yhteensä 45 vuodepaikkaa. Lisäksi on kaksi 4h huonetta. Villa Vilula on sähköistämätön mökki lahdenpoukamassa: 2 vuodetta ja 1 levitettävä sohva. Marin mökki on sähköistämätön 2-vuoteen mökki rantatöyräällä

Rantasauna: rantasaunaan mahtuu 10 aikuista kylpijää. Sauna on aivan rannassa, joka on loivasti syvenevä. Käytettävissä on vene ja kanootti.

Pyhäkkö: ortodoksinen, pyhien Pietarin ja Paavalin leiritsasouna on niemessä. Sen jokaisesta ikkunasta näkyy Korpijärvi. Viereinen kellotorni kutsuu palveluksiin.
Nuotiopaikka: hirsirakenteinen kota ja erillinen nuotiopaikka houkuttelevat makkaran- ja letunpaistoon.

Varaukset ja lisätietoja:

Puheenjohtaja Mirja Mäkinen, puroniemen.tuki(at)gmail.com, 044 320 1147

Sihteeri Erja Kotta, puroniemen.tuki(at)gmail.com, 044 3638380