Pihlajaniemi, vuokramökki

Talviasuttava kodikas loma-asunto kaikilla mukavuuksilla. Sijaitsee Etelä-Konneveden Kansallispuiston äärellä ja neljän kilometrin päässä Törmälän loma-ja kurssikeskuksesta, mistä voi tilata opastettuja retkiä kansallispuistoon. Mökin välittömässä läheisyydessä on eri mittaisia luontopolkuja ja talvella hiihtolatuja. Lähistöllä järjestetään myös mökijäsafareita ja veneretkiä ym. Kesällä mahdollisuus veneillä, kalastaa ja retkeillä laavupaikoilla saaristossa. Perämoottori ja pelastusliivejä myös saatavilla. Koskikalastusta Konnekoskella ( 2 km ). Kalajanvuoren luontopolku ( 5 km ). Marja- ja sienimetsät aivan äärellä. Polkupyöriä vuokrattavana. Kesällä nukkumapaikkoja myös viereisessä pikkumökissä.

Haapalahdentie 1, Rautalampi

Ota yhteyttä: Virpi Heinoja, p. 0400172723, tuuliheina@gmail.com