Roadside restaurant Raitti

Roadside Restaurant Raitti tarjoilee lähiruokaa parhaimmillaan. Annokset on rakennettu paikallisten raaka-aineiden ympärille katuruokakeittiöistä tutulla rempseällä otteella. Raitti sijaitse aivan Rautalammin kirkonkylän keskustassa ja ravintolan terassilta on kauniit näkymät museon pihaan ja Pitkänlahden rantaan.

Raitin keittiössä niin paikalliset Konneveden muikut, ylämaankarja kuin lähihamppukin taipuvat maistuviksi annoksiksi, jotka tarjoillaan laudan päältä. Palanpainikkeeksi löytyy myös paikallisia juomia erilaisista limonadeista pienpanimo-oluisiin asti.

Raitin hamppupihvi on maistuva ja sopivasti tulinen – kannattaa kokeilla!

 

Myös jälkiruokapuolella Raitti loistaa. Erikoisuutena ovat kuplavohvelit, jotka täytetään jäätelöllä, kermavaahdolla tai marjoilla  – tai kaikilla näillä. Kuplavohveli on maukasta syötävää, sopivan ilmavaa ja pehmeää.  Ja koska ravintola sijaitsee Suomen mansikka-alueen ytimessä, ovat marjat taatusti tuoreita!

Roadside Raitti on myös keikkapaikkana tunnettu, eikä ole lainkaan harvinaista että toisinaan terassilla soitetaan tunnelmallista akustista musiikkia, kevyttä elektronista poppia tai vaikkapa suomiräppiä. Yhtä kaikki, pienellä terassilla järjestettävällä keikalla voi kokea eräänlaisen yksityiskeikan tunteen ja välittömän yhteyden artisteihin.

Roadside Restaurant Raitti palvelee kesäaikana

Tutustu meihin: facebook.com/raitti1/

Kuopiontie 28, 77700 Rautalampi
Puh. 050 4521519
info@ravintolahetki.fi